A fost convocat și s-a întrunit în ședință ordinară Consiliul Local din Stâlpeni joi, 28.07.2022, ora 16.30, ca de obicei, la Căminul Cultural Rădești, cu următoarea ordine de zi conform convocatorului:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT ANEXA ANEXA
1. Proiect de hotarare privind trecerea din domeniul privat al Comunei Stâlpeni în domeniul public al Comunei Stâlpeni a suprafeței de 1489 mp teren extravilan, categorie de folosință drum aferent Str. Orhideelor, sat Rădești, comuna Stâlpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr. 1 și 3. Descarcă

2.  Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Comunei Stalpeni cu Centrul Judetean de Cultura si Arte prin Sectia Scoala Populara de Arte si Meserii, in vederea pastrarii traditiilor si obiceiurilor romanesti. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă

Diverse. Prezentarea raportului semestrial desfasurat de asistentii personali ai persoanelor cu handicap grav in semestrul I – anul 2022

 

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor în vigoare.

Vă punem la dispoziție în acest articol și înregistrarea video a ședinței.

Vizionare plăcută!