A fost convocat și s-a întrunit în ședință ordinară Consiliul Local din Stâlpeni joi, 30.06.2022, ora 16.30, ca de obicei, la Căminul Cultural Rădești, cu următoarea ordine de zi conform convocatorului:

DENUMIRE PROIECT HCL PROIECT ANEXA ANEXA

1. Proiect de hotarare privind utilizarea excedentului bugetar pentru sectiunea de dezvoltare. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3

Descarcă

2. Proiect de hotărâre privind actualizarea domeniului public al comunei Stâlpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulilor şi dispoziţiilor de apărare împotriva incendiilor la nivelul Comunei Stalpeni. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 și 3.

Descarcă

4. Proiect de hotărâre privind demararea procedurilor pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare locală a comunei Stâlpeni pentru perioada 2022-2027. Initiator: primar Serbanoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1, 2 si 3.

5. Proiect de hotărâre privind darea în administrare a obiectivului de investiție „Extindere rețea publică de apă uzată sat Radești, comuna Stâlpeni, județul Arges”. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3.

Descarcă Descarcă

6. Se suplimentaza ordinea de zi cu urmatorul proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Reabilitare moderată construcție administrativ-socială a sediului primăriei Stâlpeni, din comuna Stâlpeni, județul Arges”, a cheltuielilor legate de proiect și depunerea acestuia în cadrul apelului de proiecte din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), COMPONENTA C10 – Fondul Local. Initiator: primar Șerbănoiu Gabi. Comisia de specialitate nr.1 și 3

Descarcă

 

Alte documente:

Amintim ca sedintele de consiliu au caracter public, cetatenii comunei avand dreptul de a asista la acestea, in conditiile respectarii normelor în vigoare.

Vă punem la dispoziție în acest articol și înregistrarea video a ședinței.

Vizionare plăcută!